Eat-Beach-Sleep-Repeat

Zijn jullie die hippe marketing directors van de firma die haar logo op onze coole beachvolleybalcaps en/of clubkledij wil?

vrijdag 7 december 2018 - 18:23

Top Beachvolleybal Academie Hoevenen heeft in 2018 een zeer succesvolle zomer gekend. Deze winterperiode blijven de leden voor komende zomer toestromen. De club breidt zich exponentieel uit en wij willen dat onze leden gedurende beachseizoen 2019 niets tekort komen en nog steeds optimaal begeleid worden.

We hebben dus extra partners nodig en hopen in eerste instantie op bedrijven uit de nabije omgeving: Hoevenen, Stabroek, Kapellen,…

Hieronder kunnen jullie onze clubkledij van seizoen 2018 bekijken. Al onze leden krijgen deze uitrusting, met achteraan op de shirts hun eigen naam op. Van elke stuk krijgen ze een nummer 1 en 2, zodat de leden onderling met elkaar kunnen spelen en onze uitrusting op alle tornooien over heel Vlaanderen en zelfs sommige in Wallonië kunnen dragen. Visibiliteit is dus niet enkel in Hoevenen gegarandeerd, maar ook ver daarbuiten.

Spreekt het jullie aan om partner te worden? Geef ons dan een seintje via het contactformulier van de website, of via een privé bericht op onze Facebookpagina. Gewoon doen!

You can shake the sand from your shoes but it never leaves your soul

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK