Born in the water to live on the beach

Sportdag voor 1ste en 2de leerjaar Sint-Calasanz Hoevenen en topresultaten van onze atleten!

woensdag 6 juni 2018 - 22:28

Afgelopen week kwam het eerste en tweede leerjaar van Sint-Calasanz Hoevenen kennis maken met onze coole sport. Sommige kinderen kenden we al van tijdens onze Paasstage, maar voor velen was het de eerste keer. Ondanks het regenachtige weer, gaven ze zich 100%. Leuk om hun enthousiasme te zien. Onze U8 Noah was fier om zijn sport aan de vriendjes te tonen!

Onze eigen U16 jongens Lander Leyssens en Lennert Joosen schreven afgelopen weekend het jeugdtornooi te Lebbeke-Opwijk op hun naam. Ze zagen er niet enkel professioneel uit in hun TBA-shirts, ze lieten daarboven ook nog een mooi staaltje beachvolleybal zien aan de omstaanders en ontvingen veel felicitaties. Proficiat, Lennert en Lander!

Damesteam Robyn Theuns en Marthe Ceustermans deden het weeral beter dan de week ervoor op het kwalificatietornooi van de BK-manche in Kortrijk.Ze wonnen met 2-1 van het team Neyt-Gondry die zondag de kwartfinales haalden in het hoofdtornooi, waar zij op hun beurt hun meerdere moesten herkennen in ons topteam Sarah Cools en Lisa Van den Vonder.

Sarah en Lisa schreven zeer overtuigend de manche in Kortrijk op hun naam en genoten om voor de 2de maal op de hoogte podiumplaats te staan.

Het harde werk van deze 4 dames werpt zijn vruchten af.

Proficiat Marthe, Robyn, Lisa en Sarah! Door hun stijgende resultaten starten ze komend tornooi waarschijnlijk samen in de poule.

Nu een paar zware weken voor de boeg voor onze TBA-jeugd, gezien de examens. Gelukkig kunnen ze tijdens de trainingen hun hoofd even leeg maken.

 

Veel succes aan alle studenten!

Champions keep playing until they get it right

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK