To be a champion you must practice like one

Opnieuw topweekend voor onze atleten! (en ook voor sommige ouders)

maandag 21 mei 2018 - 22:30

Afgelopen weekend was weer een topweekend voor TBA. Om te beginnen bij ons topteam dat zondag het tweede tornooi dat ze samenspeelden, meteen op hun naam schreven. Ze kwamen helemaal uit de kwalificatie, daar Sarah aan haar eerste seizoen begon en dus met 0 punten moest starten, maar vochten hun weg helemaal tot in de finale. Daar toonden ze een aardig niveau beachvolleybal en konden zo de BK-manch in Hechtel-Eksel winnen. Proficiat, Sarah en Lisa! En bedankt aan alle supporters op post! Altijd leuk dat er nog TBA-ers hun topteam komen aanmoedigen!

Marthe en Robin eindigden op  het kwalificatie-tornooi te Hechtel-Eksel ook al een trapje hoger dan het BK in Brussel! Proficiat, Marthe en Robin! Keep up the good work, en volgende keer weer een overwinning erbij!

Quinten en Anton trokken samen naar de Lilse Bergen en zetten daar hun beste beentje voor in de reeks divisie-provinciaal van het Spetter-tornooi. Ze pasten het bovenhands zetten goed toe tijdens de wedstrijden en eindigden op een mooie 2de plaats! Proficiat, Anton en Quinten!

Onze jongens U14 Senne en Cas eindigden knap derde in de jeugdreeksen van het Spetter-tornooi in de Lilse Bergen, waar ook Sam van onze U14 meisjes mooi 2de eindigde in de jeugdreeksen. Proficiat, Sam, Senne en cas!

Ons U12-meisje Zoë zette haar beste (geschaafd) beentje voor en liet een aardig staaltje techniek zien op het beachvolleybalveld van de Lilse Bergen. Proficiat Zoë.

En last but not least hadden ook de papa’s van Senne en Cas zin om een balletje te slaan terwijl hun kids aan het beachen waren, dus kwamen ze, zagen ze en overwonnen ze!!! Proficiat Bob en Frank.

 

You can shake the sand from your shoes but it never leaves your soul

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK