If you can dream it, you can do it!

Op naar een nieuw TBA-seizoen: inschrijven kan tot 31 maart.

zondag 13 februari 2022 - 17:36

Na 5 jaren Top Beachvolleybal Academie werd het hoogtijd om onze werking onder de loep te nemen en te bekijken of we nog trouw zijn aan onze oorspronkelijke waarden en missie.

Onze core-business bestaat er in om jonge beachvolleybalspelers en -trainers op de best mogelijke manier op te leiden, door beachvolleybal op een speelse onderbouwde wijze aan te bieden en door een actieve, gezonde en gebalanceerde levensstijl te promoten.

Door de enorme groei op korte tijd hadden we niet meer het gevoel dat we dezelfde kwaliteit aan iedereen konden bieden dus hebben we enkele knopen doorgehakt.

De wekelijkse trainingen zullen we enkel nog aanbieden voor jeugdspelers van U8 tot en met U20.

Voor de volwassenen voorzien we een zomerpas met vaste trainingsmomenten per week, die zelf ingevuld worden door bijvoorbeeld wedstrijden te spelen en waar een trainer kan gehuurd worden indien gewenst.

Graag gaan we ook intensiever aan de slag met een “Highly Motivated Group” (jongens + meisjes) dewelke we 3 beachvolleybaltrainingen per week aanbieden, aangevuld met mentale workshops en trainingen. Ben je hierin geïntresseerd en denk je ervoor in aanmerking te komen, stuur dan zeker een mail naar wimeennaes@gmail.com waarin je je motivatie voor deze groep beschrijft. De plaatsen in deze groep zijn beperkt en de inschrijvingsperiode hiervoor zal 31 maart afgesloten worden. Alle kanditaturen zullen even zorgvuldig en objectief in overweging genomen worden door ons trainersteam.

Meer info vind je terug onder “info” en vervolgens “tarieven”.

Weldra worden de inschrijvingen voor de Paasstages ook geopend.

We kijken alvast heel erg uit naar het nieuwe seizoen!

Life is a beach, I’m just playing in the sand

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK