Champions keep playing until they get it right

Kijken jullie even hard uit naar het nieuwe beachvolleybalseizoen als wij?

woensdag 6 maart 2019 - 15:17

Om jullie dit jaar sneller van de clubkledij te kunnen voorzien dan vorig jaar, organiseren we reeds op zondag 17 maart een pasdag in het lokaal van de basketbal te Hoevenen (aan de parking van de beachvolleybalterreinen, Kerkstraat 89 in Hoevenen).

We beginnen reeds om 12 uur en sluiten af rond 17 uur. We zouden heel graag hebben dat jullie met grote honger naar daar komen omdat we hot-dogs en een vegetarische variant zullen verkopen. Met de opbrengst hiervan willen we heel graag 2 setjes Spike ball bij onze topleverancier Trainersmateriaal.be aankopen, zodat jullie opwarmingsspelletjes nog gevarieerder en uitdagender worden.

Om de pasdag vlot te laten verlopen, zouden we graag van jullie zo snel mogelijk weten of jullie aanwezig zijn en of jullie ook iets zullen eten (aantal personen). Graag een seintje naar wimeennaes@gmail.com.

Op de pasdag zal er voor de meisjes 1 tanktop en 1 onderstuk gepast worden. Voor het onderstuk kan er gekozen worden tussen een bikini, strakke short of iets lossere short. De jongens zullen 1 tanktop en 1 short kunnen passen. In bijlage een voorbeeld van de kledij zoals voorzien door onze leverancier. Bijkomend nog twee foto’s van de kledij voorzien van ons logo en nummers. Bij de laatst 2 foto’s moeten we ons logo nog wel wat aanpassen (de zwarte letters worden nog wit) en moeten nog sponsors van de academie bijkomen maar zo hebben jullie al een idee.

De trui wordt dit jaar dus niet voorzien in het kledijpakket, maar nieuwe leden kunnen die indien gewenst aankopen tegen kortingstarief van 20%. Wij bedrukken hem dan voor je.

Stefanie van Trainersmateriaal zal ook nog andere functionele kledij, rugzakken, sleutelhangertjes, sandsocks, … meebrengen die jullie kunnen passen en indien gewenst aankopen aan 20% korting. De kledij/rugzakken die je op de pasdag extra aankoopt/bestelt kunnen we mee voor je laten bedrukken.

Verder zal TBA dit seizoen vanaf een bepaalde leeftijd sportmedische screening voorzien door Paul Van Loon en Liesbeth Wuyts van Sportkiné@thepark (Antwerpen). Meer nieuws volgt hier 1 van de dagen over.

 

 

Eat-Beach-Sleep-Repeat

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK