Eat-Beach-Sleep-Repeat

Missie

Top Beachvolleybal Academie (TBA) ijvert om beachvolleybalspelers en -trainers op de beste manier op te leiden, door vanaf zeer jonge leeftijd beachvolleybal op speelse, onderbouwde wijze aan te bieden en door een actieve, gezonde en gebalanceerde levensstijl te promoten.

Ons doel bij Top Beachvolleybal Academie is zowel om kinderen vanaf zeer jonge leeftijd gepassioneerd te krijgen voor deze uitdagende sport als volleybal- en beachvolleybalatleten hun dromen te helpen bereiken. Dit door hard, verstandig en strategisch te trainen, geleid door onze ervaren en professionele trainers/coaches.

Zij zullen hun ervaring, toewijding en passie voor de sport delen om jonge spelers de meest efficiënte manier te leren om het beachvolleybal te spelen.

Beachvolleybal is wereldwijd een ontzettend snel groeiende sport. Het Duitse damesteam behaalde in 2016 Olympisch goud in Rio, de Nederlandse mannen behalen tijdens diezelfde Olympische Spelen brons en in de USA is beachvolleybal zelfs een volwaardige Universitaire sport. Genoeg redenen om in ons land een inhaalmanoeuvre te doen en aan de basis te beginnen.

Top Beachvolleybal Academie zal uw zoon of dochter uitdagen om steeds het beste uit zichzelf te halen tijdens de trainingen en wedstrijden, en zich te ontwikkelen tot de best mogelijke beachvolleyballer/-ster.

Life is a beach, I’m just playing in the sand

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK