Champions don’t show up to get everything they want, but to give everything they have

“Help, mijn kind sport!”

dinsdag 23 oktober 2018 - 16:55

Onlangs zat trainster Liesbet nog eens samen met haar vroegere sportpsycholoog Jeroen Meganck, die samen met haar en Liesbeth Mouha de weg naar de Spelen in 2008 heeft afgelegd. Een prettig weerzien en leuke herinneringen opgehaald samen. Jeroen is een topkerel die we tot de dag van vandaag nog steeds ontzettend dankbaar zijn. Hij studeerde klinische psychologie en specialiseerde zich verder in sport- en bewegingspsychologie. Hij begeleidde reeds tal van beloftevolle jongeren en topsporters… En, hij schreef een boek: “Help, mijn kind sport!”

We hadden vooral veel vragen over hoe we (Wim en Lies) zelf het coachen/trainen en begeleiden van onze eigen sportende kinderen best kunnen aanpakken, alsook hoe we de ouders van onze leden best kunnen antwoorden op hun vragen omtrent het omgaan met hun sportende kinderen.

Jullie ouders zijn immers de meest invloedrijke personen voor jullie kinderen en spelen in de sportcarrière van jullie kinderen dus een cruciale rol.

We kunnen de antwoorden op al jullie vragen niet beter beantwoorden, dan verwoord door Jeroen in het boek.  Speciaal voor onze TBA en Volmar Ekeren (Antwerp4Volley) doet Jeroen voor ons iets van de prijs en kunnen jullie het boek nu bestellen voor slechts 15 euro (normale prijs is 20 euro). We hebben het boek zelf ook gelezen en veel handige tips meegekregen: een echte aanrader!

De actie is geldig tot eind november. Bestellen kan via Liesbet of via contactformulier van de website.

Born in the water to live on the beach

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK