Champions don’t show up to get everything they want, but to give everything they have

Fier op onze toppers!

maandag 7 juni 2021 - 15:58

Afgelopen weekend hebben 2 TBA-ploegen met glans deelgenomen aan het JBC-circuit in Nederland.

Onze U12-jongens Max en Noah schreven zich in voor U13, maar werden ter plaatse mee ingedeeld bij de U15. Alles geven dan maar, na een eerste verliesmatch wonnen ze 2 potjes van de “grote jongens” en konden meedingen voor een 3de plek. Daar hebben ze nipt het onderspit moeten delven, wat hen een mooie 4de plaats heeft opgebracht en vooral heel veel wedstrijd- en spelplezier!

Nadat Noah en Max hun tornooi ’s middags hadden afgewerkt, mochten de zusjes Hillen, (bijna) 12 en 13 jaar, ’s avonds genieten van dit sterk georganiseerd tornooi op deze schitterende locatie te Werkendam. Er waren 7 teams U15-meisjes en in de eerste ronde werd er 2 x 7 minuten gespeeld tegen elk team. Nadat Janne en Kato elke wedstrijd hadden gewonnen werd er nog een finale gespeeld tegen de nummer 2 van de eerste ronde. In de eerste ronde waren Janne en Kato sterker dan deze ploeg, maar dat was geen zekerheid voor de eerste plaats want de prijzen worden pas aan het einde van de meet uitgedeeld. Heel blij waren ze natuurlijk toen ze ook deze wedstrijd naar zich toetrokken. Hopla… Tornooiwinst!

Het was heel fijn te zien dat deze jonkies zich niet lieten afschrikken door toch een aantal grotere en oudere meisjes en jongens. Misschien was toch hun onderlinge communicatie wel dat tikkeltje dat hen soms net iets meer voordeel opbracht.

Proficiat toppers! We zijn heel fier!

To be a champion you must practice like one

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK