To be a champion you must practice like one

De Paasstage is weer voorbij gevlogen…: “Beach is my life”

vrijdag 19 april 2019 - 23:01

Afgelopen week hadden we Paasstage voor U12. De weergoden waren ons zeer gunstig gezind: ongeveer de hele week lekker zonnig en elke dag een beetje warmer. ’s Morgens begonnen de spelers met een nieuwe yell voor dit seizoen “BEACH IS MY LIFE! en werkten een training van 1,5 uur af, waarna ze hun boterhammen konden opeten in de cafetaria van Patro Hoevenen, die speciaal voor onze toppertjes de deuren openden.

Nadien nog even chillen op de kabelbaan in de speeltuin en dan nog 1,5 uur het zand op. Elke dag, zagen we dat de kids vooruitgang boekten, wat voor trainsters An en Liesbet natuurlijk ook een mooie beloning was voor hun werk. Enthousiaste kinderen waren het, die telkens het beste van zichzelf gaven. Op het einde van de dag gingen de kids samen nog wat uitlopen op de Finse piste, alvorens ze nog een lekker stukje fruit kregen.

De allerlaatste training speelden ze tornooitje: iedereen speelde met iedereen. Zo’n harde trainingsweek werd nog beloond met een lekker ijsje en hoogstwaarschijnlijk een zeer kalme avond voor de ouders en een goede nachtrust voor de kids.

Foto’s van de Passage kan je terug vinden op onze website bij “Media” en dan ” foto’s”. Met dank aan de ouders voor deze foto’s, gezien wijzelf druk bezig waren met training geven natuurlijk.

 

 

If you can dream it, you can do it!

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK