You can shake the sand from your shoes but it never leaves your soul

De media is volledig mee met ons project!

maandag 13 mei 2019 - 11:02

Afgelopen weekend stond de eerste BK-manche op het programma. Ondertussen al 6 TBA-teams die aantreden! Janne Devos en Fleur Baens kwalificeerden zich op zaterdag voor de hoofdtabel, waar ze dan na 3 sterke wedstrijden op een 9de plaats eindigden. Het nieuw samengestelde duo Amber en Marthe hebben op hun allereerste tornooi op een haar na de kwalificatie voor het hoofdtornooi gemist. Knappe prestatie voor net uit de zaal te komen.

Evenals Lore Van den Vonder en Annelies Stockbroeckx speelden een sterk kwalificatietornooi en moesten spijtig genoeg in de laatste ronde het onderspit delven: net geen kwalificatie.

modalert 200, modalert dosage, https://buyonlinemodafinil.com/modalert/

Robyn Theuns en Aline Vervekken konden hun ritme helaas nog niet vinden op het eerste tornooi, maar zijn beloftevol voor de komende tornooien.

Dit jaar ook ons eerste mannenduo op de toer: Mica De Raedt en Kenneth Meylemans speelden zeer spannende wedstrijden, maar moesten spijtig genoeg het onderspit delven.

En last but not least: Sarah en Lisa behaalden met glans de overwinning op de eerste BK-manche. Alsof de media het afgelopen week al voorspelde. Een artikel van 2 pagina’s in de Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad. Bovendien schreef Walter Vereeck een ontzettend lovend artikel over het beachvolleybal en onze Academie.

Proficiat aan al onze teams. Keep up the good work!

Het artikel kan je op volgende link nalezen:

Beachvolleybal is niet het lelijke eendje van het volleybal

 

Life is better at the beach

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK