Born in the water to live on the beach

Blijf gezond, blijf veilig en blijf vooral positief!

woensdag 1 april 2020 - 14:31

We hopen dat jullie allemaal gezond en wel zijn en dat het jullie lukt om de nodige maatregelen na te leven. Enig vorm van discipline is hier wel voor vereist, maar gelukkig is dat nu net een eigenschap die jullie goed beheersen. Het Paaskamp voor de jongsten hebben we moeten annuleren gezien de COVID-19-omstandigheden en de trainerscursus initiator beachvolley zal ook naar de toekomst verschoven worden. Wanneer we de trainingen effectief kunnen starten is nog even afwachten… We houden jullie op de hoogte.

We hopen dat onze atleten deze periode goed gebruiken om hun basisconditie te verbreden en hun lichaam algemeen sterker te maken. Volley Vlaanderen heeft op Youtube tal van video’s gepost waarop ook oefeningen staan die jullie individueel met de bal kunnen doen thuis. Wees zelf ook lekker creatief nu. Lopen, fietsen, wandelen mag allemaal. Doe dat dan ook veelvuldig en met een grote smile op je gezicht omdat je nu de tijd hebt om dit in te plannen: maar keep it safe! Dus als je het samen met een vriend/vriendin zou doen: social distance!

Onze Diamonds In The Rough Nóra, Lucia, Youna, Sarah, Toni en Margaux zijn alleszins hard aan het werken om de nodige fysieke stappen te zetten: 4 verschillende loopprogramma’s werken ze wekelijks af. Daarbovenop een aantal rug-, schouder- en enkel-preventieprogramma’s en algemene core-opbouw. We zijn fier op deze toppers die deze periode ten volle benutten voor hun ontwikkeling als atleet. Doe zo voort, meiden! Hieronder alvast een filmpje om aan te tonen dat beachvolleybal wel een zeker vorm van fysieke voorbereiding vraagt:).

 

 

Champions don’t show up to get everything they want, but to give everything they have

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK