If you can dream it, you can do it!

5 x podium voor Top Beachvolleybal Academie

zondag 13 mei 2018 - 21:49

Vandaag was weer een succesvolle dag voor de TBA-ers, van jong tot iets minder jong of van klein tot groot. Geweldig om te zien dat de trainingen hun vruchten beginnen af te werpen.

De zusjes Janne en Kato stonden alweer op het hoogste schavotje op een Nederlands KBSS-tornooi. Gezien KBSS in Maaseik last minute werd gecanceld besloten Janne en Kato (of liever hun gemotiveerde en ondersteunende mama ;) ), om naar het KBSS-tornooi in Eindhoven te rijden. De organisatie vroeg of ze volgens kaart 2-split (Kadijk Beach Start Systeem) konden spelen omdat de andere kids dat ook deden. En zo kwamen ze , zagen ze en overwonnen ze… Proficiat Janne en Kato!

Onze Dames Senior Lotte en Tanja trokken naar het Zilvermeer in Mol, waar ze de reeks Divisie Dames met een schitterende tweede plaats afsloten. Proficiat, toppers! Trainer Bram mag fier zijn op zijn dames!

Bovendien hebben Katrien en Lara ook een 2de plaats gehaald in de andere reeks Dames Divisie. Het was de eerste keer dat ze samen speelden en de foto toont hoe leuk ze het met elkaar vonden!

Ook in Mol zijn bij de meisjes U14 Sam met haar partner mooi 4de geworden en haar broer Senne en Cas stonden bij de jongens U16 op het podium met een 3de plaats. Knap werk, toppers! Doe zo voort!

Tot slot deden Lisa en Sarah het opnieuw schitterend vandaag op het BK in Brussel. Ze kwamen als eerste uit de poule en wonnen vlot hun kwartfinale op centercourt. De halve finale verloren ze nipt (22-20 en 22-20) van de regerende Belgische Kampioenen Catry-Vandesteene. Het allereerste tornooi samen sloten ze mooi af met een knappe 3de plaats. Proficiat Sarah en Lisa!

Champions keep playing until they get it right

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK