Life is better at the beach

zondag 19 mei 2019 - 23:09

Afgelopen week was weer een optimale trainingsweek op de terreinen in Hoevenen. Het weer begint beter en beter te worden en de trainers verlaten ’s avonds niet meer onderkoeld de arena.

Een gemiddelde trainingsweek op onze veldjes bestaat uit 27,5 trainingsuren per veld, gezien de 2 terreinen die hierbij constant bezet zijn, worden er dus 55 trainingsuren verdeeld over de verschillende trainingsgroepen. Geweldig om te zien hoe de spelers zich telkens opnieuw geven, ongeacht hun leeftijd, geslacht of ervaring als beachvolleybalspeler. Bovendien zijn we ook ontzettend fier op de discipline die ze voor de dag brengen bij het zelfstandig afwerken van hun fysieke programma’s.

Afgelopen week kon trainster Liesbet dankzij haar vroegere sportleraar Jan, samen met speler Anton (die ook trainersambitie heeft) een beachvolleybalinitiatie geven op haar vroegere middelbare school Sint-Theresiacollege Kapelle-Op-Den-Bos. 2 enthousiaste groepen van het 6de middelbaar kozen voor beachvolleybal en gaven het beste van zichzelf. Leuk om nog eens terug naar de roots te gaan voor Liesbet.

Tijdens het weekend verspreidden onze leden zich dan weer over de verschillende tornooien in België en Nederland.

Enkele resultaten en/of leuke foto’s die we toegestuurd kregen van spelers:

Meestal houden we ze voor het laatste om te vernoemen, maar nu willen we toch eerst Sarah en Lisa proficiat wensen met de eerste plaats (2 weken op rij) op de BK-manche in Hechtel-Eksel. De halve finale werd op 20-20 in de 2de set stilgelegd door het onweer , maar werd nadien toch binnengehaald met 27-25. Weeral finale dus, die ze overtuigend naar zich toe konden trekken met 2 sets van 21-15.

Veel van onze jeugdtoppers trokken ditmaal naar de Lilse Bergen voor het Spetter-tornooi. Hieronder enkele sfeerbeelden.

     

 

 

Eat-Beach-Sleep-Repeat

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK